- 10 linguri de zahăr
- 10 linguri de ulei
- 10 linguri de lapte
- 10 linguri de făină
- 1 plic de zahăr vanilat
- 1 linguriţă de amoniac şi 1 inguriţă de bicarbonat stinse separat cu 1 lingură de lapte sau cu zeamă de lămâie
Gălbenuşurile se freacă cu zahărul, se adauga treptat uleiul, laptele, amoniacul şi bicarbonatul, făina, albuşurile bătute spumă.
Tavă unsă şi tapetată cu faină.
Se bagă la cuptor. Vişinele se pun când prăjitura are puţină crustă.
Gălbenuşurile se freacă cu zahărul, se adauga treptat uleiul, laptele, amoniacul şi bicarbonatul, făina, albuşurile bătute spumă.
Tavă unsă şi tapetată cu faină.
Se bagă la cuptor. Vişinele se pun când prăjitura are puţină crustă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu