marți, 4 august 2009

Sululete

- 200 g untura
- 1 pahar ulei
- 1 cana lapte caldut
- drojdie (de 50 bani :)
- 1 lingura zahar
- un praf de sare
- cca. 500 g faina
Se coc pe betisoare/ rulouri de carton.

Crema
- 200 g unt
- 200 g zahar pudra
- 3 linguri faina
- 300 ml lapte
- zeama de la 1 lamaie
Se freaca untul cu zaharul. Separat se fierb laptele si faina pana se obtine o pasta. Dupa ce s-a racit se incorporeaza cu untul si se adauga zeama de lamaie. Se umplu sululetele.

Sirop
- 10 linguri zahar
- 4 linguri cacao
- putina apa
Se fierbe un sirop. Se dau sululetele prin siropul cald, apoi prin nuca macinata si se aseaza una langa alta pe un platou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu