- 5 albusuri
- 175 g margarina
- 175 g nuca
- 125 g faina
- 220 g zahar
-bicarbonat: 1 varf de cutit
Se freaca bine margarina cu zaharul, apoi se adauga nuca, faina, bicarbonatul si la urma albusul batut spuma.
Se coace in tava, pe hartie pergament unsa f bine.
Glazura de ou
- 5 galbenusuri
- 180 g zahar pudra
Dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile frecate f. bine cu zahar pudra, iar cand compozitia s-a ingrosat bine, se pune peste prajitura.
A doua zi se face crema.
Crema
- 1 pachet unt
- 200 g zahar pudra
- cacao pt culoare
Se freca untul cu zaharul, se adauga cacaua si se intinde peste glazura de ou. Se presara cu nuca data pe razatoare.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu